Briz Perde Modelleri

Briz perdeler, birbirine paralel yerleştirilmiş ve perde borusu ile sabitlenmiş alüminyum veya plastik çıtalardan oluşan bir perde türüdür. Briz perdeler, genellikle düz renkli veya desenli kumaşlarla kaplanır.

Perde ölçüsü aldırmak istiyorum

Briz perdeler yıllar geçse de modasını geçirmiyor. En çok mutfaklarda balkon ve cam kanatlar üzerine monte edilmiş çubuklara dikilen kumaş veya tül ile yapılan perde modelidir. Cam kanatları üzerinde olduğu için kullanımı kolaydır. Bu perde modelinde genellikle kumaş ile ortadan toplanır. Briz perde son zamanlarda yaygın olarak kullanılmaya başlanmıştır. Biz de size briz perdelerden en iyilerini tasarlayıp sunuyoruz. Metal çubuk kullanmanız ahşaba göre briz perdenin ömrünü uzun tutacaktır.

Kaliteli ve sık bir duruşa sahiptir. Briz perdeler genel olarak kafe ve restoranlarda karşımıza çıkan pratik perde modellerindendir. Tabi ki evlerin mutfak gibi bölümlerinde de tercih edilmektedir. Farklı tül ve kumaşlarla evinizle tam bir uyum sağlayacak briz perde modelini çıkarabilirsiniz. Çiçek desenleri, dantel ve renkli tasarımlarla karşımıza kaliteli bir duruş sergileyen modeller çıkarabiliriz. Briz perdeler hem uygun fiyat hem de modern bir tarza sahiptir.

Briz perdeler, yaz aylarında hafif ve ferah bir atmosfer oluşturmak isteyenler için ideal bir seçenektir. Hava sirkülasyonunu sağlarken ışığı filtreler ve odalara yumuşak bir ambiyans katarlar.

Briz Perde Modellerini Keşfet

Bu Perde Modellerini Arkadaşına Gönder

01

Bize Ulaşın

Profesyonel ekibimizden bilgi alın.

02

Keşif

Keşif hizmetimiz için uygun bir zaman ayırın.

03

Perde Dikimi

Sadece birkaç gün içinde yeni perdeleriniz montaja hazırlansın.